Repülőjegy kereső

Légitársaságok százainak, több millió útvonal-kombinációja és kedvező árú repülőjegy kínálata egy helyen!

Hogyan működik a repülőjegy kereső?

Mi megkeressük, bonyolult algoritmusok alapján összehasonlítjuk és megtaláljuk a legoptimálisabb utat két város között, majd meghatározzuk hozzá a legjobb repülőjegy árakat is. Önnek nincs más tennivalója, mint összehasonlítani a legkülönbözőbb légitársaságok, vagy repülőjegy kínáló portálok árait és kiválasztani az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot. Válogasson az összes menetrend szerinti magán-, nemzeti-, vagy fapados légitársaság ajánlata közül és mi továbbítjuk arra a weboldalra, ahol a kiszemelt repülőjegyet a legolcsóbban vásárolhatja meg. Az útvonaltervező portál nem számít fel semmilyen extra költséget, vagy jutalékot, Ön a repülőjegyet értékesítő cégnek fizet közvetlenül!

Kérjük, ha elégedett a repülőjegy kínálattal, a fenti linkek segítségével ossza meg ezt az oldalt másokkal is. Köszönjük!

Olcsó repülőjegy kereső


Ha szállásra is van szüksége a repülőjegyeken felül, segítünk a kedvező árú hotelfoglalásban és igény szerint az autóbérlésben is!

Miért érdemes az útvonaltervezőn repülőjegyeket keresni?

Mert az útvonaltervező portál “csak” egy repülőjegy kereső, mi csak keresünk a légitársaságok árai között, és megjelenítjük az Ön keresésének megfelelően, foglaláshoz pedig átirányítjuk a kiválasztott légitársaság repülőjegy foglaló oldalára, ahol könnyedén és gyorsan folytathatja a kiválasztott járatra szóló repülőjegy lefoglalását.

Így olcsóbb a repülőjegy, hiszen semmilyen járulékos költség, vagy közvetítői díj nem drágítja a kiválasztott repülőjegy árát, és biztonságosabb is, mivel nem mi tároljuk a bizalmas adatait, még a fizetés sem nálunk történik, hanem az adott légitársaságnál.

Hogyan juthat a legolcsóbb repülőjegyekhez?


1. Tervezzen előre ➢
Ha van rá lehetősége, próbálja meg lefoglalni a repülőjegyét 2-3 hónappal későbbre. A repülőjegyek árainak sajátossága, hogy az utolsó hónapban jelentősen megdrágulnak.

2. Nézzen körül a Last Minute ajánlatok között is
Gyakran előfordul, hogy a légitársaságok potom összegekért kínálnak repülőjegyeket még üres helyeikre, hogy teljesen feltöltsék az adott repülőjáratot.

3. Legyen rugalmas
Ha nincs egészen konkrétan kiválasztott utazási időpontja, érdemes megnéznie különböző dátumkombinációkat is, különös tekintettel arra, hogy a hétköznapi repülőjáratok sokkal olcsóbbak is lehetnek.

4. Foglalja le azonnal a repülőjegyét
Butaságnak is tűnhet, de a repülőjegyek árai – a foglalások tükrében – pillanatok alatt megváltozhatnak, így néhány órával később is drágább lehet ugyan az a járat, mint korábban.

5. Keressen repülőjegyet a környező repterekre is
Különösen a kisebb és a  fapados légitársaságokra jellemző, hogy a repülőjegyek ára a valamelyest kieső reptérre érkezés esetén jóval olcsóbb, mint a “fő” desztináció tekintetében.

6. Nemzetközi repülőjáratok
Különösen a nemzetközi járatokra jellemző, hogy érdemes a repülőjegyet akár három hónappal, de minimum 21 nappal korábban megvenni. Ezután a nemzetközi járatok repülőjegy árai jelentősen emelkedhetnek.

Kiemelt repülőjegy foglaló Partnerünk: Akciós Repülőjegy.