Abaujszanto – Debrecen távolsága & Google útvonaltérkép

AbaujszantoDebrecen távolsága autóval: 148 km.
Az utazás várható időtartama: 1 óra 50 perc.

Ez az útvonalterv egy korábbi időpontban készült. Abban az esetben ha friss útvonaltervezést szeretne végezni, használja a lenti térképet, vagy a fenti menüsorban az Útvonaltervező lehetőséget. Az útvonal adatait (távolság, menetidő stb.) pedig a Google térkép alatt találja.Útvonalterv & térképadatok ©2015 Google, Google maps & Street View.

Útvonal adatok Abaujszanto – Debrecen között

Abaujszanto – Debrecen távolság: Abaujszanto kiindulópont és Debrecen úti cél között hozzávetőlegesen 148 km távolságot számolt ki az útvonaltervező.
Menetidő: A(z) Abaujszanto – Debrecen távolság megtételéhez szükséges időtartam kb. 1 óra 50 perc ha autóval utazik.
Debrecen Google Street View: Az utcanézet aktiválásához Abaujszanto, Debrecen településeken – vagy útközben bármilyen helyen -, húzza a térkép bal-felső sarkában található kis, sárga emberkét a kiválasztott célpont fölé.
További távolságok és útvonaltervek Debrecen, vagy Abaujszanto kiindulással.

Talált már olcsó szállást Debrecen úti célon?

Debrecen, vagy Debrecen környékére utazik?
Esetleg csak szállást keres útközben?
Bármerre is tart, segítünk a szobafoglalásban! →
Olcsó szállásajánlatok Debrecen úti célon és környékén!

Hasznos telefonszámok

Általános segélyhívó: 112 | Mentők: 104 | Rendőrség: 107 | Tűzoltóság: 105

Autópálya diszpécserszolgálat: (1) 436-8333 | BKK Ügyfélszolgálat: (1) 3255 255
Katasztrófavédelem: (1) 469-4347 | Útinform: (1) 336-2400


Figyelem! Az útvonaltervező emberi beavatkozás nélkül, automatikusan tervezi az útvonalat AbaujszantoDebrecen települések között, ezért érdemes az ajánlást mindig fenntartásokkal kezelni. Minden esetben győződjön meg a javasolt útvonal érvényességéről, illetve mindenkor vegye figyelembe az érvényes közlekedési szabályokat, esetleg ellenőrizze a forgalmi viszonyokat! A felhasználó saját felelősségére dönt úgy, hogy követi a(z) AbaujszantoDebrecen útvonal-ajánlásokat, mert az útvonaltervező portál semmilyen felelősséget nem vállal az útvonalterv és a térkép adatainak pontosságáért, valamint azok esetleges felhasználásáért!