Berettyóújfalu – Pécs távolsága & Google útvonaltérkép

BerettyóújfaluPécs távolsága autóval: 348 km.
Az utazás várható időtartama: 4 óra 40 perc.

Ez az útvonalterv egy korábbi időpontban készült. Abban az esetben ha friss útvonaltervezést szeretne végezni, használja a lenti térképet, vagy a fenti menüsorban az Útvonaltervező lehetőséget. Az útvonal adatait (távolság, menetidő stb.) pedig a Google térkép alatt találja.Útvonalterv & térképadatok ©2015 Google, Google maps & Street View.

Útvonal adatok Berettyóújfalu – Pécs között

Berettyóújfalu – Pécs távolság: Berettyóújfalu kiindulópont és Pécs úti cél között hozzávetőlegesen 348 km távolságot számolt ki az útvonaltervező.
Menetidő: A(z) Berettyóújfalu – Pécs távolság megtételéhez szükséges időtartam kb. 4 óra 40 perc ha autóval utazik.
Pécs Google Street View: Az utcanézet aktiválásához Berettyóújfalu, Pécs településeken – vagy útközben bármilyen helyen -, húzza a térkép bal-felső sarkában található kis, sárga emberkét a kiválasztott célpont fölé.
További távolságok és útvonaltervek Pécs, vagy Berettyóújfalu kiindulással.

Talált már olcsó szállást Pécs úti célon?

Pécs, vagy Pécs környékére utazik?
Esetleg csak szállást keres útközben?
Bármerre is tart, segítünk a szobafoglalásban! →
Olcsó szállásajánlatok Pécs úti célon és környékén!

Hasznos telefonszámok

Általános segélyhívó: 112 | Mentők: 104 | Rendőrség: 107 | Tűzoltóság: 105

Autópálya diszpécserszolgálat: (1) 436-8333 | BKK Ügyfélszolgálat: (1) 3255 255
Katasztrófavédelem: (1) 469-4347 | Útinform: (1) 336-2400


Figyelem! Az útvonaltervező emberi beavatkozás nélkül, automatikusan tervezi az útvonalat BerettyóújfaluPécs települések között, ezért érdemes az ajánlást mindig fenntartásokkal kezelni. Minden esetben győződjön meg a javasolt útvonal érvényességéről, illetve mindenkor vegye figyelembe az érvényes közlekedési szabályokat, esetleg ellenőrizze a forgalmi viszonyokat! A felhasználó saját felelősségére dönt úgy, hogy követi a(z) BerettyóújfaluPécs útvonal-ajánlásokat, mert az útvonaltervező portál semmilyen felelősséget nem vállal az útvonalterv és a térkép adatainak pontosságáért, valamint azok esetleges felhasználásáért!