Csanádpalota – Balatonszemes távolsága & Google útvonaltérkép

CsanádpalotaBalatonszemes távolsága autóval: 346 km.
Az utazás várható időtartama: 3 óra 16 perc.

Ez az útvonalterv egy korábbi időpontban készült. Abban az esetben ha friss útvonaltervezést szeretne végezni, használja a lenti térképet, vagy a fenti menüsorban az Útvonaltervező lehetőséget. Az útvonal adatait (távolság, menetidő stb.) pedig a Google térkép alatt találja.Útvonalterv & térképadatok ©2015 Google, Google maps & Street View.

Útvonal adatok Csanádpalota – Balatonszemes között

Csanádpalota – Balatonszemes távolság: Csanádpalota kiindulópont és Balatonszemes úti cél között hozzávetőlegesen 346 km távolságot számolt ki az útvonaltervező.
Menetidő: A(z) Csanádpalota – Balatonszemes távolság megtételéhez szükséges időtartam kb. 3 óra 16 perc ha autóval utazik.
Balatonszemes Google Street View: Az utcanézet aktiválásához Csanádpalota, Balatonszemes településeken – vagy útközben bármilyen helyen -, húzza a térkép bal-felső sarkában található kis, sárga emberkét a kiválasztott célpont fölé.
További távolságok és útvonaltervek Balatonszemes, vagy Csanádpalota kiindulással.

Olcsó szállás Balatonszemes úti célon!

Balatonszemes, vagy Balatonszemes környékére utazik?
Esetleg csak szállást keres útközben?
Bármerre is tart, segítünk a szobafoglalásban! →
Olcsó szállásajánlatok Balatonszemes úti célon és környékén!

Hasznos telefonszámok

Általános segélyhívó: 112 | Mentők: 104 | Rendőrség: 107 | Tűzoltóság: 105

Autópálya diszpécserszolgálat: (1) 436-8333 | BKK Ügyfélszolgálat: (1) 3255 255
Katasztrófavédelem: (1) 469-4347 | Útinform: (1) 336-2400


Figyelem! Az útvonaltervező emberi beavatkozás nélkül, automatikusan tervezi az útvonalat CsanádpalotaBalatonszemes települések között, ezért érdemes az ajánlást mindig fenntartásokkal kezelni. Minden esetben győződjön meg a javasolt útvonal érvényességéről, illetve mindenkor vegye figyelembe az érvényes közlekedési szabályokat, esetleg ellenőrizze a forgalmi viszonyokat! A felhasználó saját felelősségére dönt úgy, hogy követi a(z) CsanádpalotaBalatonszemes útvonal-ajánlásokat, mert az útvonaltervező portál semmilyen felelősséget nem vállal az útvonalterv és a térkép adatainak pontosságáért, valamint azok esetleges felhasználásáért!