Huneodara – Szeged távolsága & Google útvonaltérkép

HuneodaraSzeged távolsága autóval: 276 km.
Az utazás várható időtartama: 4 óra 8 perc.

Ez az útvonalterv egy korábbi időpontban készült. Abban az esetben ha friss útvonaltervezést szeretne végezni, használja a lenti térképet, vagy a fenti menüsorban az Útvonaltervező lehetőséget. Az útvonal adatait (távolság, menetidő stb.) pedig a Google térkép alatt találja.Útvonalterv & térképadatok ©2015 Google, Google maps & Street View.

Útvonal adatok Huneodara – Szeged között

Huneodara – Szeged távolság: Huneodara kiindulópont és Szeged úti cél között hozzávetőlegesen 276 km távolságot számolt ki az útvonaltervező.
Menetidő: A(z) Huneodara – Szeged távolság megtételéhez szükséges időtartam kb. 4 óra 8 perc ha autóval utazik.
Szeged Google Street View: Az utcanézet aktiválásához Huneodara, Szeged településeken – vagy útközben bármilyen helyen -, húzza a térkép bal-felső sarkában található kis, sárga emberkét a kiválasztott célpont fölé.
További távolságok és útvonaltervek Szeged, vagy Huneodara kiindulással.

Talált már olcsó szállást Szeged úti célon?

Szeged, vagy Szeged környékére utazik?
Esetleg csak szállást keres útközben?
Bármerre is tart, segítünk a szobafoglalásban! →
Olcsó szállásajánlatok Szeged úti célon és környékén!

Hasznos telefonszámok

Általános segélyhívó: 112 | Mentők: 104 | Rendőrség: 107 | Tűzoltóság: 105

Autópálya diszpécserszolgálat: (1) 436-8333 | BKK Ügyfélszolgálat: (1) 3255 255
Katasztrófavédelem: (1) 469-4347 | Útinform: (1) 336-2400


Figyelem! Az útvonaltervező emberi beavatkozás nélkül, automatikusan tervezi az útvonalat HuneodaraSzeged települések között, ezért érdemes az ajánlást mindig fenntartásokkal kezelni. Minden esetben győződjön meg a javasolt útvonal érvényességéről, illetve mindenkor vegye figyelembe az érvényes közlekedési szabályokat, esetleg ellenőrizze a forgalmi viszonyokat! A felhasználó saját felelősségére dönt úgy, hogy követi a(z) HuneodaraSzeged útvonal-ajánlásokat, mert az útvonaltervező portál semmilyen felelősséget nem vállal az útvonalterv és a térkép adatainak pontosságáért, valamint azok esetleges felhasználásáért!