Neuschwanstein – Füssen távolsága & Google útvonaltérkép

NeuschwansteinFüssen távolsága autóval: 5,5 km.
Az utazás várható időtartama: 11 perc.

Ez az útvonalterv egy korábbi időpontban készült. Abban az esetben ha friss útvonaltervezést szeretne végezni, használja a lenti térképet, vagy a fenti menüsorban az Útvonaltervező lehetőséget. Az útvonal adatait (távolság, menetidő stb.) pedig a Google térkép alatt találja.Útvonalterv & térképadatok ©2015 Google, Google maps & Street View.

Útvonal adatok Neuschwanstein – Füssen között

Neuschwanstein – Füssen távolság: Neuschwanstein kiindulópont és Füssen úti cél között hozzávetőlegesen 5,5 km távolságot számolt ki az útvonaltervező.
Menetidő: A(z) Neuschwanstein – Füssen távolság megtételéhez szükséges időtartam kb. 11 perc ha autóval utazik.
Füssen Google Street View: Az utcanézet aktiválásához Neuschwanstein, Füssen településeken – vagy útközben bármilyen helyen -, húzza a térkép bal-felső sarkában található kis, sárga emberkét a kiválasztott célpont fölé.
További távolságok és útvonaltervek Füssen, vagy Neuschwanstein kiindulással.

Talált már olcsó szállást Füssen úti célon?

Füssen, vagy Füssen környékére utazik?
Esetleg csak szállást keres útközben?
Bármerre is tart, segítünk a szobafoglalásban! →
Olcsó szállásajánlatok Füssen úti célon és környékén!

Hasznos telefonszámok

Általános segélyhívó: 112 | Mentők: 104 | Rendőrség: 107 | Tűzoltóság: 105

Autópálya diszpécserszolgálat: (1) 436-8333 | BKK Ügyfélszolgálat: (1) 3255 255
Katasztrófavédelem: (1) 469-4347 | Útinform: (1) 336-2400


Figyelem! Az útvonaltervező emberi beavatkozás nélkül, automatikusan tervezi az útvonalat NeuschwansteinFüssen települések között, ezért érdemes az ajánlást mindig fenntartásokkal kezelni. Minden esetben győződjön meg a javasolt útvonal érvényességéről, illetve mindenkor vegye figyelembe az érvényes közlekedési szabályokat, esetleg ellenőrizze a forgalmi viszonyokat! A felhasználó saját felelősségére dönt úgy, hogy követi a(z) NeuschwansteinFüssen útvonal-ajánlásokat, mert az útvonaltervező portál semmilyen felelősséget nem vállal az útvonalterv és a térkép adatainak pontosságáért, valamint azok esetleges felhasználásáért!